In het weekend van 25-26-27 augustus 2006 vond in de nabijheid van kasteel Heeswijk in Bernheze het Europees Schutters Treffen (EST2006) plaats. Eens in de drie jaar vind dit evenement plaats in telkens een ander Europees land. Het belangrijkste gedeelte van dit evenement is het Europees Koning- en Prinsschieten. Meer hierover kunt u vinden op de website van het Europees Schutters Treffen in Heeswijk via www.est2006.nl .

Maar niet alleen het Koningschieten heeft in dit weekend plaatsgevonden. De organisatie van het EST2006 had tevens wedstrijden georganiseerd in alle Federatieve disciplines. Deelname aan deze wedstrijden was echter alleen voorbehouden aan bij de Noord Brabantse Federatie van Schuttersgilden aangesloten gilden.

Van alle Federatieve Commissies worden via deze website de uitslagen en eventuele overzichten gepubliceerd. De totaaloverzichten zijn ook te downloaden als PDF-document.

Vanaf deze plaats onze felicitaties aan alle prijswinnaars!

Via onderstaande links kunt u de betreffende overzichten per onderdeel bekijken.
Uitslagen van de Federatiecommissie Vendelen
Uitslagen van de Federatiecommissie Trommen en Bazuinblazen
Uitslagen van de Federatiecommissie Trommen en Bazuinblazen
Uitslagen van de Federatiecommissie Standaardrijden
Uitslagen van de Federatiecommissie Geweerschieten
Uitslagen van de Federatiecommissie Kruisboogschieten
Uitslagen van de Federatiecommissie Handboogschieten
< terug
Disclaimer (Gebruikersverklaring) | Copyright (Auteursrecht) (c) 2003 - 2013 by Noordbrabantse Federatie van Schuttersgilden